Html document motorcycles for sale biz

1974 Kawasaki H2 750 MACH IV TRIPLE

Price: $15 988 ≈ €14698 ≈ £12385

Item location: Ballston Spa, New York, US United States

Brand:Kawasaki
Model:H2 750 MACH IV TRIPLE
Year:1974
Condition:Used
Color:Brown
Mileage:1 784
ID:mfs0180171177
QR code - 1974 Kawasaki H2 750 MACH IV TRIPLE

Description

1974 Kawasaki H2 750 Mach IV Triple Survivor AKA The Widowmaker.
Completely Original & Unmodified One owner, 1,784 original miles, One original key included, Clean/Clear New York State Title in hand.
Link to multiple high quality pics and vids: https://www.dropbox.com/sh/4b9auw3s6fkjb29/AAAS28_4hd3I0WKsPW30LaLNa?dl=0
Background: My father purchased this motorcycle brand new at a local Kawasaki dealer in New York, it was registered for road use for only 1 or 2 years as it still has the 1975 New York State inspection sticker affixed. He put on less than 1,800 He married and started a family and the bike has been sitting in a covered garage for 45 years ever since. Unfortunately my father has passed hence why we are selling it.
Questions:
1. Why is the bike so dirty? Answer: I wanted to explicitly show the condition of the bike and demonstrate how long its been sitting undisturbed. Additionally I have spoken to several vintage motorcycle enthusiasts who recommend only experienced restorers clean/restore vintage motorcycles as the original paint/patina and surfaces can be damaged if done so improperly. So I will leave it up to the new owner.
2. Does the engine turn over? Answer: No. I tried turning it over without forcing it and it did not turn over. I have been told by enthusiasts that a bike sitting this long undisturbed will likely need engine work such as seals etc.
3. What is the condition of the rust? Answer: Please look at all the pictures & videos uploaded. In my unqualified opinion it seems to be very light surface pitting where I can easily scratch it off with my fingernail. I can easily provide more pictures of any particular areas you are concerned about.
4. Is the rear license plate included? Answer: No. I would like to keep this for sentimental reasons.
5. Is the original tool kit included? Answer: Yes. Please check the pictures & videos to confirm.
6. What is the condition of the interior of the gas tank? Answer: Please see the video available with the dropbox link to see inside.
7. Is that white stuff bird crap on the gas tank? Answer: It is an accumulation of dust and dirt. Please see the pics & vids on the listing and on the dropbox link to get a high quality view.
8. Is anything missing? Answer: PLEASE CHECK ALL THE VIDEOS AND PICTURES to verify yourself. I'll be happy to take additional pic and videos if you message. I believe 1 of the 2 side mirrors is missing.
This bike is being sold AS-IS with no guarantee. Sales tax, customs fees are entirely the responsibility of the buyer.

 

Similar Ads:

Kawasaki Z1A 900 * ABSOLUTELY SUPERB * for sale

£12995

Kawasaki Z1A 900 * ABSOLUTELY SUPERB *
1974 UK
1974 Kawasaki H2 750 Triple for sale

£10995

1974 Kawasaki H2 750 Triple
1974 UK
Kawasaki z1 900 motorcycle 1974 for sale

16200

Kawasaki z1 900 motorcycle 1974
1974 AU
Kawasaki 750 H2B  REPLICA for sale

£8495

Kawasaki 750 H2B  REPLICA
1974 UK
1974 Kawasaki KH 500 MACH 111 TRIPLE for sale

£5999

1974 Kawasaki KH 500 MACH 111 TRIPLE
1974 UK
Kawasaki Z1A 1974 Fantastic Condition Z1 Z1B Z1R for sale

£8500

Kawasaki Z1A 1974 Fantastic Condition Z1...
1974 UK
Kawasaki H2B cafe racer for sale

£4500

Kawasaki H2B cafe racer
1974 UK
1974 Kawasaki Z1A Z1 Z 900 Classic Vintage, Absolutly Stunning in Show Condition for sale

£16989

1974 Kawasaki Z1A Z1 Z 900 Classic Vinta...
1974 UK
Kawasaki Mt1 Kv75 Parnelli Jones for sale

3300

Kawasaki Mt1 Kv75 Parnelli Jones
1970 AU
Kawasaki 750 h2 triple project 1974 for sale

£3700

Kawasaki 750 h2 triple project 1974
1974 UK